ahojky...už je druhé kolo a tak zase prosím hlasujte pro miley...prosím...http://a-change-of.blog.cz/1010/2-kolo-sonc#comment82597855

něco o Ashley

16. května 2010 v 22:33 | já |  Ashley tisdale
Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka
Věk: 24
Datum narození 2.7. 1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak   
Výška: 160 cm

Životopis

Ashley Tisdale, celým jménem Ashley Michelle Tisdale se narodila 2.7.1985 ve West Deal, New Jersey. Je to úspěšná modelka, herečka a zpěvačka, která se narodila ve znamení raka. Žije ve Spojených státech amerických.

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva Maddie Fitzpatrick hlavních postav.Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role namyšlené a rozmazlené barbie Sharpay Evans v televizním filmu High School Musical ,High School Musical 2,High school musical 3 - Senior Year.Ale nezůstává jen u HSM. Kromě dabování pro Disney má i jiné filmové projekty jako They came from upstairs nebo Picture this!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album Headstrong vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said she said a Suddenly. Její nové album se jmenuje Guitly Pleasure můžeme na něm najít písně Overrated,It´s alright ,It´s ok,acting out, Delete you a mnoho dalších. Ashley má nového přítele který se jmenuje Scot a je to hudební producent, možná že se stane Ashleynim producentem, kdo ví.

Rodiče: Lisa Tisdale a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jeniffer Tisdale.
Nejlepší Přátele:Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Zac Efron a mnoho dalších.

Filmografie

Jako herečka
2009 -Příšerky z podkroví (Aliens in the Attic) role: Bethany Pearson
2008 -Doin' Time in Suite 2330 role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Foiled Again role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year) role: Sharpay Evans
2008 -Let Us Entertain You role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Picture This (Picture This) role: Mandy Gilbert
2008 -Romancing the Phone role: Maddie Fitzpatrick
2008 -Who Wants to Be a Millionaire role: Maddie Fitzpatrick
2007 -Bravo, girls: Hurá do toho! (Bring It On: In It to Win It) role: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Sharpay Evans
2007 -Sleepover Suite role: 
2006 -Hannah Montana role: Maddie Fitzpatrick
2006 -Muzikál ze střední (High School Musical) role: Sharpay Evans
2006 -Kisses and Basketball role: Maddie Fitzpatrick
2005 -Sladký život Zacka a Codyho (The Suite Life of Zack and Cody) role: Maddie Fitzpatrick / ...
2002 -Kim Possible role: Camille Leon
2002 -Still Standing role: Bonnie
2001 -Donnie Darko role: Kim, Dorky Girl
2001 -Nathan's Choice role: Stephanie
2000 -Episode #2.17
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role: Lead Blueberry Scout

Jako producentka
2008 -Picture This (Picture This)

Diskografie

Album
2009
2009
2007
2007
2006
2006
Singl
2009
2009
2009
2009
2008
2008
2008
2008
2008
2007
2007


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama