ahojky...už je druhé kolo a tak zase prosím hlasujte pro miley...prosím...http://a-change-of.blog.cz/1010/2-kolo-sonc#comment82597855

životopis L.L.

16. května 2010 v 22:18 | já |  Logan Lerman

LoGaN LerMan



Věk:18 let

Povolání:herec

Národnost:americká

Datum narození, místo:
19.1.1992, Beverly Hills, Kalifornie, USA


Filmografie

Jako herec
2010 -
Percy Jakson: Zloděj blesku. role: Jackson
2009 -
Garmer role: Simon
2007 -
Vlak do Yumy role: William Evans
2007 -
23 role: Robin Sparrow
2006 -
Soví houkání role: Roy Eberhardt
2004 -
A man of faith role: Bobby McCallister
2004 -
Election night role: Bobby McCallister

2004 -
Jack a Bobby role: Bobby McCallister
2004 -
Osudový dotek role: Evan Treborn at 7
2004 -
The kindness of strangers role: Bobby McCallister
2003 -
Rodinné tajemství role: Luke Chandler
2001 -
Kluci v mém životě role: Jason - Age 8
2000 -
Patriot role: William Martin
2000 -
Po čem ženy touží role: Young Nick Marshall

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama